روزنگار عدالت:علی قنبریان علویجه

حقوقی-اجتماعی-آموزشی-خبری

روزنگار عدالت:علی قنبریان علویجه

حقوقی-اجتماعی-آموزشی-خبری

رئیس دادگستری آذربایجان غربی: باید مقابل بی‌دینی و شرارت‌ها ایست

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: بحث پیشگیری از وقوع جرم بسیار مهم و با اهمیت است از این رو باید مقابل بی‌دینی‌ها و شرارت‌ها ایستاد و یک جامعه امن ایجاد کرد.
به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام والمسلمین موسوی در همایش استفاده از ظرفیت روحانیت و ائمه جماعت مساجد در مقوله پیشگیری از وقوع جرم در سالن ولایت دادگستری کل استان آذربایجان غربی افزود: بعد از تاسیس ‏معاونت پیشگیری از وقوع جرم که در حقیقت در پاسخ به یکی از ماموریتهای ذاتی قوه قضاییه ‏تشکیل شده است عمده وقت ما در سال گذشته صرف شناخت دقیق و جامع موضوع شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در کشور ما در این زمینه در گذشته در عرصه عمل کار چندانی صورت نپذیرفته و در ‏عرصه نظری نیز با فقر کار پژوهشی بومی منطبق بر ارزش های دینی و ملی خودمان روبرو بودهایم.
موسوی افزود: فضای خوبی برای همکاری در جهت پیشگیری از وقوع ‏جرم بین دستگاه های اجرایی و قضایی استان حاکم است‏.
رئیس شورای قضایی استان آذربایجان غربی در این جلسه با تأکید بر وحدت و همدلی و مشارکت همه دستگاه ها در سطح استان گفت: ‏باید با وحدت و هوشیاری در مقابل توطئه های دشمنان ایستادگی کنیم و نقشه های استکبار جهانی را ‏در ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران نقش بر آب کنیم.‏
این مقام مسئول ادامه داد: پلیس و دادسرا به تنهایی توانایی کاهش و جلوگیری از جرم را ندارند مگر اینکه خود مردم و خانواده ها همکاری بکنند و در این بین روحانیت است که با جایگاه ویژه خود و نفوذی که در بین اقشار مختلف مردم دارد می تواند وارد عمل شود و با ارشادات خود جامعه را به سمت ساحل امن هدایت کند.
موسوی افزود: پیشگیری همان امر به معروف و نهی از منکر است و افرادی که می خواهند در این وادی وارد بشوند خودشان باید مسلح به علمی باشند که بتوانند این وظیفه را به خوبی انجام بدهند و چه کسی بهتر از روحانیت.
وی گفت: روحانیت عظیم الشأن باید با استفاده از قدرت و جایگاه خود یک محیط دینی را در جامعه ایجاد بکنند تا افراد شرور حذف شوند و حتی نباید کوچکترین روزنهای برای فعالیت نابابها بگذارند چون دود حرکت آنها به چشم مومنان و خانواده هایشان میرود.
رئیس شورای قضایی استان آذربایجان غربی در ادامه اظهارکرد: باید در مقابل بی دینی ها و شرارتها ایستاد و یک جامعه امن را ایجاد کرد و در رابطه با این مسئله هم مسئولان و هم روحانیون بیشترین نقش را دارند و هر مسئولی میتواند در اداره تحت امر خودش مسائل دینی را حاکم بکند و یک محیط معنوی و روحانی را ایجاد کند.
موسوی ادامه داد: از روحانیت جلیل القدر نیز تقاضا دارم که کمک بکنند تا یک محدوده دینی ایجاد بکنیم.
در ادامه معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اظهارکرد: خانواده کانون رشد و تعالی جامعه است و نهادی مقدس است که اگر بتواند نقش صحیح خودش را ایفاء بکند در کاهش جرم تأثیر شگرفی خواهد گذاشت و پر نفوذترین قشر در میان خانواده ها روحانیت است.
علیزاده با اشاره به جرایم عمده افزود: بیشتر جرایم را فرد در خانواده می آموزد مانند ضرب و جرح عمدی که ناشی از خشونت است و فرد در خانواده خشونت را می آموزد و اگر خانواده ها هدایت دینی بشوند و اخلاق را سرلوحه زندگی خود قرار دهند جرایم از این دست حذف خواهند شد.
وی ادامه داد: پشگیری مهمترین سیاست قوه قضاییه است و در میان انواع پیشگیری ها پیشگیری فرهنگی و اجتماعی مهمترین نقش را دارند.
این مقام قضایی اظهارکرد: بهترین و مؤثرترین راه در پیشگیری گسترش معنویت و اخلاق است و نقش در دین بسیار زیاد و مؤثر است.
علیزاده افزود: مهمترین دلیل افزایش جرم فاصله گرفتن از ارزش های دینی و اخلاقیات است و بدون همکاری روحانیت پیشگیری امکان پذیر نیست.
وی در پایان گفت: روحانیت می تواند با استفاده از مساجد و نقش خود و نفوذ در خانواده ها و کار فرهنگی وارد عرصه پیشگیری از وقوع جرم شود.
معاون سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این همایش به نقش روحانیت در امر پیشگیری از وقوع جرم اشاره و افزود: شبکه تبلیغ یک توان فراموش شده است که ما از این توان غافل شدهایم که اگر حمایت بشود هر فرد روحانی میتواند در امر پیشگیری بسیار مفید واقع شود.
فتاحی افزود: روحانیت سعی دارد تا با کمترین امکانات شیرینی دین داری را به ذائقه مردم بریزد.
وی ادامه داد: اگر از روحانی حمایت شود نشان داده که در دورترین نقاط کشور فعال شده است و هر جا که روحانی باشد جرم هم پایین است.نقل از ماوی با سه مطلب قبلی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.